Gyopár Panzió és Kemping

   Magunkról      Szolgáltatásaink      Áraink      Galéria      Torockó      Foglalás     FŐOLDAL     

Untitled 1

 

AJÁNLAT

Egy hét Torockón

Sátorral Torockón

Síklóernyővel Torockón

AKTÍV PIHEÉS - PROGRAM

Sport

Túra

Természetjárás

Városnézés

Barlangok

Várak, múzeumok

TUDNIVALÓK

Ételeink

Tippek

Europa Nostra Díj

Népművészet

Vasbányászat

 

EGYÉB

Házirend

Tűzvédelmi szabályzat

 

Gyopár Kemping

Torockó

                               

Házirend - tűzvédelmi szabályzat

 

Kedves Vendégeink!

 

Helyfoglalás esetén magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta az alábbi házirendben foglaltakat.

 

Bejelentkezés és kijelentkezés

Kizárólag olyan személynek adható szállás és ellátás, aki rendesen bejelentkezik, vagyis felmutatja érvényes személyazonosságát igazoló dokumentumát.

 

Foglalást kizárólag e-mail vagy a reception személyes jelentkezés formában fogadunk el. (telefon és SMS helyfoglalást nem fogadunk el)

 

Foglalás érvényességéhez a szállásdíj 50%-nak megfelelő összegű foglaló megfizetése szükséges. A foglaló fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza.

 

A foglalón túl fennmaradó összeg készpénzben a helyszínen érkezéskor fizetendő.

 

A szálláshelyet érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és elutazás napján 10 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a recepcióval.

 

Amennyiben a vendég a foglalás kezdete napján, 18.00 óra után érkezik a foglalt szállásra, akkor köteles az érkezés előtt felhívni a tulajdonost és értesíteni a késésről, hogy elkerüljük azt a helyzetet, hogy a tulajdonos abban a hitben legyen, hogy a vendég nem fog megérkezni, és hogy más vendégnek kiadja a szállást.

 

A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni.

 

A szolgáltatások ellenértékét megérkezéskor kell kifizetni.

 

Amennyiben a vendég a foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni.

 

A vendég megérkezésekor saját érdekében azonnal ellenőrzi a szoba berendezésének állapotát és működését és az esetleges hibákat azonnal jelzik a recepción. Ellenkező esetben az esetlegesen be nem jelentett hibákért a felelősség őt terheli.

 

A szállást, amelyet lefoglaltak, olyan állapotban kell elhagyniuk, amilyenben az érkezésükkor volt – rendben és sértetlenül.

 

Lemondási feltételek

90 nappal érkezés előtt kötbérmentes a lemondás.

Érkezés előtt 90 nap és 30 nap közötti lemondás esetén 50% kötbér fizetendő.

Érkezés előtt 30 nappal, és foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek: foglalót NEM áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 30 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a szállásadóval történő egyeztetést követően a szállásadó által megadott feltételek szerint használható fel. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el! Amennyiben a vendég az érkezés napot megelőző 30 napon belül mondja le a foglalását, a foglaló csak a szállásadó engedélye alapján használható fel az előzőekben leírt módon.

 

A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, valamint ezt a tisztaságot kötelesek megőrizni. - A vezetékes víz iható (hatóságilag ellenőrizve van).

 

Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartani.

 

A szálláshelyen este 22.00 órától, reggel 8.00-ig hangoskodni, a többi vendég pihenését zavarni szigorúan tilos.

 

Napközben, a szállásról történő eltávozásuk esetén kérnénk az ablakokat, szíveskedjenek becsukni. Záporok-zivatarok esetén a nyitott ablakon keresztül befolyó víz miatt. Amennyiben eltávozásuk után nyitott ablak marad, akkor fenntartjuk a jogot, hogy az Önök távollétében becsukjuk a nyitva felejtett ablakot!

 

A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. - A szálláshelyen esetlegesen okozott kárt a helyszínen kötelesek rendezni! Nem igényelünk kártalanítást, ha a használati tárgyak a használatból adódóan romlanak el, vagy törnek el. Ebben az esetben is szívesen vesszük, ha jelzik a történteket, hogy mielőbb kijavíthassuk a hibát.

 

Biztonsági okok miatt 10 év alatti gyermeket tilos a szobában és a teljes objektum más területein szülői/gondozói felügyelete nélkül hagyni. A szálláshely nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.

 

A szállásadó nem felel a vendégek közötti esetleges nézeteltérésekért, konfliktusokért, de a törvényes előírások értelmében megteszi a szükséges intézkedéseket a rend fenntartása és a vendégek biztonsága érdekében az elszállásolási intézmény területén belül.

 

A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) felelősséget nem vállalunk. A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. Amennyiben elhagyja a szállást, kötelező bezárni az ajtót és az ablakokat.

 

Nem megengedett a bútort áthelyezni szobán belül, vagy az egyik helységből a másikba, és kivinni a benti felszerelést, vagy takarót.

 

A szálláshely belső és külső részébe szigorúan tilos beengedni olyan személyeket, akik nem használói annak a szállásegységnek. Amennyiben a személyzet észrevesz olyan személyeket, akik nincsenek regisztrálva vagy nincsenek bejelentve a foglalás során, akkor a tulajdonosnak teljes körű jogában áll lemondani a foglalást és távozásra kötelezni a vendéget.

 

Tűzvédelem

Mivel a vendégházak fából épültek, a kemping területén vagy az épületen belül nyíltláng használata tűzveszélyes és tilos!

 

TILOS tűzveszélyes, robbanásveszélyes anyagok tárolása a kemping területén vagy épületen belül (benzin, petróleum, gázpalack, petárda stb.).

 

A grillező tűzhelyeken keletkezett hamut pléhvödörbe gyűjtsük. Tilos a hamut a szemetesbe önteni, mert az meggyulladhat!

 

Tűzgyújtáshoz engedélyt kell kérni, dohányozni csak az erre kijelölt helyen szabad.

 

Cigarettázni az udvarban a kijelölt helyeken megengedett. A cigarettacsikket kérjük az erre a célra fenntartott hamuzókba, szíveskedjenek eldobni!

 

Tűz vagy egyéb rendellenesség észlelésékor vagy valamilyen berendezés hibás működése esetén szíveskedjenek a személyzetet azonnal értesíteni. Az 50W teljesítményt meghaladó elektromos berendezés használata szigorúan tilos.

 

Mobiltelefon, fényképező gép, PC, laptop, video kamera töltőt (vagy más elektromos berendezést) felügyelet nélkül tilos a konnektorba csatlakoztatva hagyni.

 

A létesítmény területére mindennemű lőfegyvert bevinni tilos. Az ilyen eszközöket a recepción, az erre kijelölt páncélszekrénybe kötelező módon el kell helyezni.

 

Általános szabályok

A szálláshelyen, 18 éven aluli vendégek szeszes italt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak!

 

A talált tárgyakat kérjük leadni a szálláshely vezetőjének.

 

Állatot a kemping területére tilos bevinni.

 

A szobákban, kerti faházakban: főzés, sütés, kávéfőzés TILOS.

 

Az étteremből bármilyen élelmet a szobába bevinni TILOS.

 

A játszótér eszközeinek használata 18 év felett TILOS.

 

A játszóteret 14 éven aluli gyermek kizárólag szülői felügyelettel és saját felelősségre használhatja, sérülés esetén a szállásadó nem vállal felelősséget!

 

A csúszda, kötél, valamint hinta használata fokozott figyelmet igényel, így azt mindenki kizárólag saját felelősségre használhatja!

 

Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell.

 

A szállásról kizárható az a személy, aki: o bűncselekményt vagy szándékos rongálást követ el o saját vagy más testi épségét veszélyezteti, este 22.00 és 6.00 óra között a pihenni vágyó vendégek nyugalmat zavarja. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét. A szállás lemondása esetében, a házirend megsértése miatt, a vendégnek nem fizetődik vissza semmi sem. A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

 

Reklamáció

Minden reklamációt akkor veszünk figyelembe, ha azok a tartózkodás ideje alatt vannak jelentve. Utólagos reklamációt nem fogadunk el. Kérjük, hogy javaslataival, kéréseivel forduljon a szálláshely vezetőjéhez vagy a szállás munkatársaihoz.

 

Köszönjük szépen megtisztelő figyelműket és megértésüket!

 

Kellemes időtöltést kívánunk!


Elérhetőségek

Elérhetőségek:

Gyopár Panzió és Kemping

RO–517610 Torockó (Rimetea) 157/a.

 

+40 744 542 563

 

gyoparpanzio@gmail.com

 

Skype: Gyopár Panzió és Kemping

GPS: N (É) 46°28’17” ; E (K) 23°34’59”